Algemene Voorwaarden

Webshop

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket voor normale pakket zendingen (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder).

Voor het transport van tegels wordt gebruik gemaakt van een externe vervoerder. Mocht je je pakket of tegels terug willen sturen, neem dan eerst contact op via contact@gradainterior.com. Je ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van de bestelling.
Let op: ook voor het retourneren van tegels zijn de kosten daarvoor voor jou. 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@gradainterior.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking aanzienlijk beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt je jouw product ruilen? Dat kan. Je kunt hiervoor contact opnemen met contact@gradainterior.com. Wel draag je zelf de kosten voor de terugzending en nieuwe verzending van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de tegels uit de webshop zit indien voorradig een levertijd van 2-3 weken. Op de overige producten zit een levertijd van 2-3 dagen mits het artikel voorradig is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

In Nederland
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
Tegel Transport bij bestellingen van maximaal 5 dozen: € 34,-
Tegel Transport bij bestellingen van 6 – 40 dozen: € 55
Tegel Transport bij bestellingen van 41 dozen of meer: € 65,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL of DHL OF via De Graaf Logistics in geval van tegel transport. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

In Belgie
€ 10,- voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-
Tegel Transport bij bestellingen van maximaal 5 dozen: € 45,-
Tegel Transport bij bestellingen van 6 – 40 dozen: € 83,-
Tegel Transport bij bestellingen van 41 dozen of meer: € 95,-

Levering verloopt vanuit Nederland via de pakketbezorger van PostNL of DHL OF via De Graaf Logistics in geval van tegel transport. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact
Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren via het contactformulier op de website of direct via contact@gradainterior.com. 

Handelsnaam: GRADA interior
Domeinnaam: https://www.gradainterior.com

Vestigingsadres:
Plejadenweg 27
1033 JG Amsterdam
KVK: 75314991
BTW: NL002118010B35

Garantie & Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@gradainterior.com. We zoeken dan samen naar een geschikte oplossing.  

Betaalmethodes
Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Ideal via Mollie payments
Bancontact via Mollie payments
Creditcard via Mollie payments