Interieurontwerp Amsterdam

WERKWIJZE & PRIJZEN

Ben je op zoek naar een interieurstylist met een eigen stijl, werkzaam in de omgeving Amsterdam? Welkom bij GRADA Interior, waar ik mijn ervaring en passie voor design bundel om verrassende interieurplannen te realiseren.

Mag de woonkamer onder handen worden genomen? Wil je eindelijk die droom slaapkamer laten realiseren? Of wil je misschien meer balans creëren tussen design en praktische oplossingen?

Ik ga er graag voor je mee aan de slag! Ik maak een harmonieus en gebalanceerd interieurontwerp in de woonstijl die bij jouw wensen en levensstijl past. Uiteraard met mijn eigen ‘handtekening’. Ik geef je advies, kan je ontzorgen bij de aanschaf van de gewenste meubels & materialen en help je (eventueel) bij het inrichten en afstylen.

Interieurontwerp interieur design amsterdam

Interieuradvies Amsterdam

Met een interieurstylist kun je rekenen op professioneel advies en ondersteuning bij het maken van keuzes voor kleuren, stijlen, meubels en accessoires. Ik beschik over de kennis en ervaring om je te helpen bij het creëren van een harmonieus en functioneel interieur. Door mijn persoonlijke aanpak werken we samen toe naar een interieur waar je jarenlang plezier van zult hebben. Ik werk overigens niet enkel in Amsterdam en omstreken. Ik neem projecten aan door het hele land!

Advies op maat

Heb je behoefte aan advies op het gebied van interieurontwerpen? Ik help je daar graag mee in de vorm van een totaalconcept, helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijke voorkeuren. Een totaalconcept houdt bij mij in dat ik een geheel interieurontwerp maak voor jouw nieuwe interieur, dat ik je ontzorg door het inkopen van meubels en materialen én dat ik (wanneer gewenst) de projectbegeleiding op mij neem.

Daarnaast heb ik een goed netwerk van verschillende professionals die ik kan inzetten voor de realisatie van jouw nieuwe interieur.