Interieurontwerp

WERKWIJZE & PRIJZEN

Toe aan een ander interieur? Ik help je daar graag mee in de vorm van een totaalconcept, helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. 

Een totaalconcept houdt bij mij in dat ik een compleet interieurontwerp maak voor jouw nieuwe interieur, dat ik je ontzorg door het inkopen van meubels en materialen én dat ik desgewenst de projectbegeleiding op mij neem. Ik werk geregeld samen met verschillende professionals die ik kan inzetten voor de realisatie van jouw nieuwe interieur. 

Dit kun je natuurlijk ook helemaal zelf uit (laten) voeren. 

Het is natuurlijk mogelijk dat mijn standaard pakketten niet geheel op jouw wensen aansluiten, daarom is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor maatwerk.

Ik informeer je hieronder graag over mijn werkwijze.
Wil je mij inhuren als interieurstylist voor jouw woning? Neem dan contact met mij op.

Interieurontwerp interieur design amsterdam

Kennismaken

Nadat je mij hebt gecontacteerd neem ik eerst telefonisch contact met je op en plannen we een vrijblijvende intake in. De intake vindt plaats via een videocall. Voorafgaand aan de intake stuur ik je een intake formulier toe (deze kun je ook al downloaden wanneer je naar beneden scrolt). Tijdens de intake wordt het voor mij helder wat je precies nodig hebt en kan ik op basis daarvan een passende offerte maken.  

Moodboard & Indelingsplan

Nadat je akkoord bent met de offerte start ik met het stijlplan (moodboard) en het indelingsplan. Dit doe ik vanuit mijn ontwerpstudio in Amsterdam. Ook zoek ik alvast geschikte materialen uit die het moodboard versterken. Daarna spreken we bij jou thuis af de eerste ideeën door te spreken. 

Totaalplan

Ben je enthousiast geworden van het door mij gepresenteerde moodboard, het indelingsplan en de materialen? Fijn! Vanaf hier ga ik aan de slag met het uitwerken van het uiteindelijke plan. Hierin komen de verlichting en de kleuren en materialen die we gaan gebruiken aan bod. Ook de meubels en accessoires zullen niet ontbreken. Mocht er een stukje maatwerk bij komen kijken zoals een kast of ander meubel, dan komen de details daarvan natuurlijk ook in het plan.

In het kader van duurzaamheid presenteer ik de plannen digitaal en stuur ik deze digitaal toe. In de basis zijn mijn indelingsplannen 2D en lever ik in het plan ook extra 2D visualisatie aan. Mocht je het plan liever in 3D willen laten ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook.
Zie de tarieven daarvoor verderop op deze pagina. 

Inkoop

Is het plan helemaal naar je zin en kun je niet meer wachten om de ideeën werkelijkheid te laten worden? Dan ga ik voor je aan de slag met de inkoop van de meubels & materialen. 

Realisatie

Uiteraard kun je de verdere realisatie van de plannen zelf uit (laten) voeren. Die keuze is aan jou. Mocht je dat willen, dan kan ik ook een stukje projectbegeleiding op mij nemen.  

Ik kom graag nog eens langs om je nieuwe interieur te bewonderen en om mooie foto’s te maken.

Make-over

WOONKAMER-EETKAMER-KEUKEN

Mag de woonkamer en ook de eetkamer/keuken onder handen worden genomen? Ik ga er graag voor je mee aan de slag! 

Ik maak voor jouw een samenhangend en gebalanceerd interieurontwerp in de woonstijl die bij je past. Om je nog meer te ontzorgen koop ik de gewenste meubelen, accessoires en materialen ook voor je in. 

Doordat ik kan inkopen met korting verdien je een deel van de investering in het ontwerp weer terug.

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIES * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ 2.150,-

incl. btw. voor een gemiddelde woon- & eetkamer + keuken, afhankelijk van de grootte van de ruimtes. Na de intake mail ik je een passende offerte.

Moodboard interieur amsterdam regio
Interieurstyling Amsterdam

Metamorfose

SLAAP, WERK -EN BADKAMER

Kan jouw bovenverdieping wel een metamorfose gebruiken? Leuk! Niets zo fijn als een goed ingedeelde en opgeruimde slaapkamer en een heerlijk spa gevoel in de badkamer. 

Ik maak voor jouw bovenverdieping een samenhangend en gebalanceerd ontwerp in de woonstijl die bij jou past. 

Doordat ik kan inkopen met korting verdien je de investering in het ontwerp grotendeels weer terug!

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIES * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ 2.150-

incl. btw. voor een gemiddelde slaapkamer, werkkamer en badkamer. Afhankelijk van de grootte van de ruimtes. Na de intake mail ik je een passende offerte.

Andere wensen? Neem contact op voor een offerte op maat. 

Optioneel

3D VISUALISATIES

Wil je het ontwerp compleet met 3D visualisaties ontvangen? Dat kan! Ontwerpen in 3D kost veel tijd en kost daarom ook een wat meer. Daarom zijn de standaardplannen in 2D met extra visualisaties in 2D. Wil je visualisaties en fotorealistische renders in 3D, dan kost dat €485,- incl. btw per ruimte.

INTAKE * INDELING * STIJLPLAN KLEUREN & MATERIALEN VERLICHTING * 2D VISUALISATIES MEUBELPLAN & ACCESSOIRES