GRADA interior

AANBOD & WERKWIJZE

Toe aan een ander interieur? Ik help je daar graag mee in de vorm van een advies aan huis of een totaalconcept, helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. 

Een totaalconcept houdt bij mij in dat ik een compleet interieurontwerp maak voor jouw nieuwe interieur. Ik ontzorg je desgewenst door het inkopen van meubels en materialen én kan eventueel de projectbegeleiding op mij nemen. Ik werk geregeld samen met verschillende professionals die ik kan inzetten voor de realisatie van jouw nieuwe interieur. 

Dit kun je natuurlijk ook helemaal zelf uit (laten) voeren. 

Ik informeer je hieronder graag over mijn aanbod en werkwijze.

Interieurontwerp interieur design amsterdam
Behang kinderkamer slaapkamer

1

LIVE BRAINSTORM

Wil je sparren over je interieur omdat het je bijvoorbeeld maar niet lukt om er een geheel van te maken? 
Is het naar jouw gevoel nog niet af? In 3 uur zetten we samen de punten op de i en geef ik antwoord op al jouw interieurvragen. Vooraf mail je mij de punten waar je tegen aanloopt + een aantal foto’s. Met een koffer vol stalen en inspiratie kom ik naar je toe en halen we zoveel mogelijk uit die 3 uur. Achteraf werk ik uit wat we besproken hebben. Plan een vrijblijvende kennismaking via de knop hieronder. 

BEZOEK AAN HUIS * UITWERKING IN PDF

€ 500,-

Keukenontwerp op maat maatkeuken kleur

2

MAKE-OVER

1 RUIMTE 
(bv woonkamer, keuken of slaapkamer)

Wil je graag één ruimte een make-over geven, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Ik help je daar graag mee. Ik maak voor jou een prachtig plan passend bij de ruimte en bij jou!
In dit plan komen onder andere de te gebruiken kleuren, materialen en verlichting terug. Uiteraard ontbreekt ook het indelingsplan niet. Om je nog meer te ontzorgen, koop ik de gewenste meubelen, accessoires en materialen ook voor je in.

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIE * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ 1.395,-

Woonkamer interieurontwerp

3

METAMORFOSE

BIJV. WOONKAMER – EETKAMER – KEUKEN
of SLAAPKAMER – WERKKAMER – BADKAMER

Wil jij door mij voor meerdere ruimtes een harmonieus interieurplan laten maken, helemaal passend bij jouw wensen? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met mij op. Ieder huis en elke ruimte is natuurlijk anders, zo ook de wensen per opdracht. Daarom werk ik voor dit plan een passende offerte uit aan de hand van de vrijblijvende intake. 

 

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIE * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ op aanvraag

€ 500,-

€ 1.395,-

€ op aanvraagOptioneel: 3D visualisaties
Wil je het ontwerp inclusief 3D visualisaties ontvangen? Dat kan! Ontwerpen in 3D kost veel tijd en kost daardoor ook meer. Daarom maak ik voor mijn plannen standaard visualisaties in 2D. Wil je fotorealistische renders in 3D, dan kost dat €485,- per ruimte.

Goed om te weten: alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief voorrijkosten binnen een straal van 20 KM vanaf Amsterdam. Daarbuiten reken ik €0,30ct per KM. 

Wat kun je verwachten?

Nadat je mij hebt gecontacteerd neem ik eerst telefonisch contact met je op en plannen we een vrijblijvende intake in. Voorafgaand stuur ik je een intake formulier toe (deze kun je ook al downloaden wanneer je naar beneden scrolt). Tijdens deze kennismaking wordt het voor mij helder wat je precies nodig hebt en kan ik op basis daarvan een passende offerte maken.  

Stijlplan & Indelingsplan

Nadat je akkoord bent met de offerte start ik met het stijlplan (moodboard) en het indelingsplan. Dit doe ik vanuit mijn ontwerpstudio in Amsterdam. Ook zoek ik alvast geschikte materialen uit die het stijlplan versterken. Daarna spreken we bij jou thuis af om de eerste ideeën door te spreken. 

Totaalplan

Ben je enthousiast geworden van het door mij gepresenteerde moodboard, het indelingsplan en de materialen? Fijn! Vanaf hier ga ik aan de slag met het uitwerken van het uiteindelijke plan. Hierin komen de verlichting en de kleuren en materialen die we gaan gebruiken aan bod. Ook de meubels en accessoires zullen niet ontbreken. Mocht er een stukje maatwerk bij komen kijken zoals een kast of ander meubel, dan komen de details daarvan natuurlijk ook in het plan.

In het kader van duurzaamheid presenteer ik de plannen digitaal en stuur ik deze digitaal toe. In de basis zijn mijn indelingsplannen 2D en lever ik in het plan ook extra 2D visualisatie aan. Mocht je het plan liever in 3D willen laten ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook. Zie de tarieven daarvoor verderop op deze pagina. 

Inkoop

Is het plan helemaal naar je zin en kun je niet meer wachten om de ideeën werkelijkheid te laten worden? Dan ga ik voor je aan de slag met de inkoop van de meubels & materialen. 

Realisatie

Uiteraard kun je de verdere realisatie van de plannen zelf uit (laten) voeren. Die keuze is aan jou. Mocht je dat willen, dan kan ik ook een stukje projectbegeleiding op mij nemen.  

Ik kom graag nog eens langs om je nieuwe interieur te bewonderen en om mooie foto’s te maken.