LYI Keukenopdracht

COPPER CRUSH

Voor deze opdracht mocht ik het ontwerp en de indeling maken van de keuken in een halfvrijstaand huis maken. 

Hieronder zie je het moodboard en de verschillende materialen die ik gebruikt heb in het plan.

Type: halfvrijstaand
Ruimte: keuken

 

 

flowerpot lamp
Moodboard keuken
skimmingstone
Meubelvoorstel

Materialen

Ik houd van verschillende materialen en mijn liefde voor tegeltjes steek ik ook nooit onder stoelen of banken. Voor dit ontwerp heb ik een mix gemaakt van donker hout, mat zwarte keukenfronten aan 1 kant van het schiereiland en prachtige tegeltjes voor op de wand. Het koper komt terug in de spoelbak en de kraan. Daarnaast komen er koperkleuren terug in de accessoires.

Kleuren

De keuken wordt geschilderd in een basiskleur – White Clay van Vestingh en de kleur Skimming Stone van Farrow & Ball.

De keukenfronten van het eiland aan de kant van de eettafel worden matzwart. De rest van de keuken krijgt de NCS kleur S0502R50B.

Meubelvoorstel

Hiernaast een screenshot van het meubelvoorstel. Deze items staan ook op de shoppinglist voor deze klant en kunnen zo gemakkelijk worden aangeschaft.

Realisatie

Aan de hand van het totale adviesplan kunnen klanten met mij afstemmen wat ze zelf willen uitvoeren. Het kan zijn dat ze dit zelf volledig op zich nemen of dat ze daar iemand voor inhuren. Kiezen ze voor mijn All the Way plan, dan kom ik zelf ook een dag klussen en koop ik de meubels en materialen in. Wat betreft realisatie kun je dus kiezen uit meerdere mogelijkheden passend bij het budget.