LYI Slaapkamer

SLAPEN & WERKEN

Voor deze opdracht mocht ik aan de slag met een van de slaapvertrekken op zolder. Dat betekent schuine muren en creatieve oplossingen bedenken. In deze kamer moest ook een werkplek worden gecreëerd. 

Hieronder zie je het moodboard en de verschillende materialen die ik gebruikt heb in het plan.

Type: halfvrijstaand
Ruimte: slaapkamer

Deset Dream
2d indelingsplan
Meubelvoorstel

Materialen

In je slaapkamer wil je echt tot rust kunnen komen. Daarom koos ik voor zachte aardse tinten en blauw geïnspireerd door de gewaden van nomaden in de woestijn.
Denk bij materialen aan hout, linnen en lekker fluffy kleed naast het bed.

Kleuren

Er is gekozen voor de kleuren Sahara Dust van Pure and Original en Silk Dreamer van Vestingh. Twee prachtige aardse tinten die elkaar goed complementeren. Het blauw komt terug in wat kleine dingen zoals een kussensloop en een accent bij het artwork op de muur. Het blijft heel subtiel.

De maatwerk wandkasten en het bedmeubel worden vervaardigd in mooi eikenhout. 

Meubelvoorstel

Hiernaast een screenshot van het 2d indelingsplan en het meubelvoorstel. Deze items staan ook op de shoppinglist voor deze klant en kunnen zo gemakkelijk worden aangeschaft.

Realisatie

Aan de hand van het totale adviesplan kunnen klanten met mij afstemmen wat ze zelf willen uitvoeren. Het kan zijn dat ze dit zelf volledig op zich nemen of dat ze daar iemand voor inhuren. Kiezen ze voor mijn All the Way plan, dan kom ik zelf ook een dag klussen en koop ik de meubels en materialen in. Wat betreft realisatie kun je dus kiezen uit meerdere mogelijkheden passend bij het budget.