Appelweg

KLEURRIJKE ENTREE

Ik werd benaderd met de vraag of ik ook iets kan met de entree van een woonboot. Mijn antwoord was natuurlijk volmondig JA! De entree moest functioneler worden met goede opbergplekken en vooral ook kleur! Ze waren ook benieuwd of ik wat kon doen met de spiegel uit Indonesië die al heel lang geen goede plek meer had. 

Hieronder zie je het moodboard en de verschillende materialen die ik gebruikt heb in het plan.

Type: woonboot
Ruimtes: entree

Realisatie: in progress

Original Wallcoverings Kraanvogels
Moodboard appelweg
Materialen project appelweg
Bodaq folie en greepje kast

Materialen

Bij binnenkomst in de woonboot word je meteen verwelkomd door een grote brede donkerbruine trap die zowel omhoog als naar beneden leidt. Tijd voor een spannendere kleur!

In de hal bovenaan de trap ga ik een lambrisering maken en deze schilderen met afneembare verf zodat het niet erg is wanneer de hond zich na een zwempartij even lekker uitschudt.

Twee hoeken lenen zich uitstekend voor een mooi opbergmeubel wat ik ga samenstellen en zal gaan wrappen in een kleur die past bij de rest. Mooie greepjes erop en klaar!

Kleuren

Voor de trap gaan we Forest Green van Vestingh gebruiken in een speciale trapcoating.
De basismuren blijven deels wit en verven we deels in de kleur Flexa H2.03.82.

De lambrisering schilderen we in de kleur Flexa J0.05.65. 

Behang

 Origin Wallcoverings – Kraanvogels Okergeel 357236

Realisatie

In juni zullen we starten met het schilderen van de trappen. Daarna wordt de rest van het project gerealiseerd.  Foto’s realisatie en eindresultaat volgen in augustus – september.