Ontwerp de slaapkamer waar je kind van droomt...

Ontwerp de slaapkamer waar je kind van droomt!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp (samen met je kind) een prachtige slaapkamer met behulp van mijn handige e-guide. Perfect voor ouders die een originele en unieke look voor de kinder- of babykamer willen, zonder direct een interieurdesigner in te moeten huren. Doorloop de modules, mix & match, kies je favoriete combinaties en kom stap voor stap tot het ontwerp van jullie dromen. Simpel en ook ontzettend leuk om samen met je kind te doen. Klaar voor de start? Go!

Goed om te weten: om zoveel mogelijk mensen te helpen heb ik de gids in het Engels geschreven. 

29,00
e-guide front page

Wat kun je verwachten?

De door mij ontworpen e-guide is ontstaan met het idee om ouders te helpen met het ontwerpen van een kinderkamer. Ik weet dat veel mensen het lastig vinden om keuzes te maken, er is ook zoveel mogelijk! Daarom vind je in de gids 36 door mij ontworpen kaders om zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen en realiseren van een kinderkamer.

Ieder kader bestaat uit een kleurenpalet met een passend behang en toffe styling inspiratie. Er is genoeg ruimte voor jouw eigen creativiteit, maar met de gids weet je waar je naartoe werkt en heb je een kleurrijke stok achter de deur. Naast de 36 kaders vind je ook informatie over het ontwerpen en tot leven brengen van de nieuwe kinderkamer(s). Denk daarbij aan de basics van een kinderkamer, hoe je om kunt gaan met lichtinval en welke materialen je aan moet schaffen voor jouw DIY project. 

Het is een heel complete gids geworden en ik hoop velen te kunnen inspireren om aan de slag te gaan!

Let op: de e-guide is in het Engels!

Deel het proces en je eindresultaat met mij op Instagram @grada_interior of stuur mij een mailtje met wat foto’s van de nieuwe kinderkamer! 

Zij gingen je voor...

interieurstudio grada interior amsterdam
interieurstyling kleuren GRADA interior

Hi, ik ben Grada

het gezicht achter GRADA interior en ik deel graag mijn passie voor interieur met jou. Steeds weer probeer ik op een creatieve manier een ruimte te ontwerpen waar mijn klanten zich helemaal in thuis voelen. Mijn ontwerpen kenmerken zich door gebruik van bijzondere materialen en vintage (design) items. Daarnaast gebruik ik graag een pop of color! 

Een aantal maanden geleden kwam ik op het idee om een e-guide te maken die het voor ouders/verzorgers makkelijker zou maken om zelf een mooie kinderkamer te ontwerpen als verrassing voor of juist samen met hun kind.  

Ik weet dat het internet vol staat met toffe ideeën en plaatjes, maar het is gemakkelijk om daardoor overwhelmed te raken en het project thuis toch nog maar even uit te stellen. Dat is nu dus niet meer nodig! 

Ik heb 36 prachtige ideeën voor kinderkamers voor je uitgewerkt. Er is voor ieder kind wat wils. Er is ook ruimte voor je eigen creativiteit en zo ontwerpen jullie (samen) die unieke kinderkamer. 

Boek een design Date!

€95,- incl.

Wil je nog wat extra hulp of heb je een specifieke uitdaging waar je niet helemaal uitkomt? 

Boek dan een Design Date met mij!  

Duur: 45 minuten

Zodra je de Design Date via Calendly hebt geboekt, stuur ik je de factuur per mail. 

Voor meer informatie over de Design Date, klik op de button hieronder. Je boekt dan nog niets!

�-STUDIO-DJOY-11-�.jpg

FAQ

Ja, de gids is heel eenvoudig in gebruik. Het vereist wel een beetje van je eigen creativiteit! Je kunt ervoor kiezen om puur de kamer te ontwerpen en iemand anders te laten schilderen en behangen óf je steekt lekker zelf de armen uit je mouwen voor een heerlijk DIY project.

Met deze gids kun je een kamer ontwerpen voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar oud.

Ja, dat kan! Ik zou je wel willen vragen om de gids enkel te gebruiken voor kinderkamers in je eigen huis. Ik ben een kleine ondernemer en mond tot mond reclame is heel belangrijk voor mij. Als je zelf tevreden bent met de gids, zou je mijn gids dan ook aan anderen willen aanraden. Bedankt!

Ja, dat kan! Je zult waarschijnlijk een van de zachtere paletten uit de gids kiezen en deze  combineren met behang dat goed werkt in een babykamer. Ik zie graag het resultaat!

Na je aankoop ontvang je een bestand met een link naar Google Drive. Je kunt de gids daaruit downloaden in PDF formaat.

In de meeste landen, ja. De kleurenpaletten die ik heb gemaakt, bestaan uit kleuren uit het NCS kleuren systeem. NCS is een kleur classificatiesysteem dat veel wordt gebruikt op het gebied van ontwerp en decoratie. Als je lokale verfleverancier de verf niet kan mengen met behulp van een NSC-code, kun je de kleur omzetten naar een ander kleursysteem. Er zijn meerdere online tools beschikbaar om dit te doen. Dit kan echter wel een verandering in de kleur veroorzaken.

Ja, ik zou altijd aanraden om wat verfmonsters/testers te kopen voordat je aan je project begint. De kleuren op jouw scherm komen nooit helemaal overeen met hoe de kleur in werkelijkheid is. Elk beeldscherm en elke monitor is anders. Het gebruik van testers is een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om de kleuren in het echt in jouw ruimte(s) te testen.