Interieuradvies

Toe aan een ander interieur? Ik help je daar graag mee in de vorm van een interieuradvies aan huis of een totaalconcept, helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid.

Een totaalconcept houdt bij mij in dat ik een compleet interieurontwerp maak voor jouw nieuwe interieur. Ik ontzorg je desgewenst door het inkopen van meubels en materialen én kan eventueel de projectbegeleiding op mij nemen. Ik werk geregeld samen met verschillende professionals die ik kan inzetten voor de realisatie van jouw nieuwe interieur.

Dit kun je natuurlijk ook helemaal zelf uit (laten) voeren.

Ik informeer je hieronder graag over mijn aanbod en werkwijze.

Live brainstorm

Wil je sparren over je interieur omdat het je bijvoorbeeld maar niet lukt om er een geheel van te maken?
Is het naar jouw gevoel nog niet af? In 3 uur zetten we samen de punten op de i en geef ik antwoord op al jouw interieurvragen. Vooraf mail je mij de punten waar je tegen aanloopt + een aantal foto’s. Met een koffer vol stalen en inspiratie kom ik naar je toe en halen we zoveel mogelijk uit die 3 uur. Achteraf werk ik uit wat we besproken hebben. Zodat jij mijn interieuradvies heel makkelijk zelf in de praktijk kan brengen.

BEZOEK AAN HUIS * UITWERKING IN PDF

€ 500,-

Interieuradvies keuken

Make-over

1 RUIMTE
(bv woonkamer, keuken of slaapkamer)

Wil je graag één ruimte een make-over geven, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Ik help je daar graag mee. Ik maak voor jou een prachtig plan passend bij de ruimte en bij jou!
In dit plan komen onder andere de te gebruiken kleuren, materialen en verlichting terug. Uiteraard ontbreekt ook het indelingsplan niet. Om je nog meer te ontzorgen, koop ik desgewenst ook de meubelen, accessoires en materialen voor je in.

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIE * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ 1395,-

Metamorfose

BIJV. WOONKAMER – EETKAMER – KEUKEN
of SLAAPKAMER – WERKKAMER – BADKAMER

Wil jij door mij voor meerdere ruimtes een harmonieus interieurplan laten maken, helemaal passend bij jouw wensen? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met mij op. Ieder huis en elke ruimte is natuurlijk anders, zo ook de wensen per opdracht. Daarom werk ik voor dit plan een passende offerte uit aan de hand van de vrijblijvende intake.

INDELING * STIJLPLAN * KLEUREN & MATERIALEN * VERLICHTING * 2D VISUALISATIE * MEUBELPLAN & ACCESSOIRES * INKOOP

€ op aanvraag

€ 500,-

€ 1395,-

€ op aanvraag

Optioneel: 3D visualisaties
Wil je het ontwerp inclusief 3D visualisaties ontvangen? Dat kan! Ontwerpen in 3D kost veel tijd en kost daardoor ook meer. Daarom maak ik voor mijn plannen standaard visualisaties in 2D. Wil je fotorealistische renders in 3D, dan kost dat €485,- per ruimte.

Goed om te weten: alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief voorrijkosten binnen een straal van 20 KM vanaf Amsterdam. Daarbuiten reken ik €0,30ct per KM.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Nadat je mij hebt gecontacteerd neem ik eerst telefonisch contact met je op en plannen we een vrijblijvende intake in. Voorafgaand stuur ik je een intake formulier toe (deze kun je ook al downloaden wanneer je naar beneden scrolt). Tijdens deze kennismaking wordt het voor mij helder wat je precies nodig hebt en kan ik op basis daarvan een passende offerte maken.  

Stijlplan & Indelingsplan

Nadat je akkoord bent met de offerte start ik met het stijlplan (moodboard) en het indelingsplan, dit vormt de basis van mijn interieuradvies. Dit doe ik vanuit mijn ontwerpstudio in Amsterdam. Ook zoek ik alvast geschikte materialen uit die het stijlplan versterken. Daarna spreken we bij jou thuis af om de eerste ideeën door te spreken.

Totaalplan

Ben je enthousiast geworden van het door mij gepresenteerde moodboard, het indelingsplan en de materialen? Fijn! Vanaf hier ga ik aan de slag met het uitwerken van het uiteindelijke plan. Hierin komen de verlichting en de kleuren en materialen die we gaan gebruiken aan bod. Ook de meubels en accessoires zullen niet ontbreken. Mocht er een stukje maatwerk bij komen kijken zoals een kast of ander meubel, dan komen de details daarvan natuurlijk ook in het plan.

In het kader van duurzaamheid presenteer ik de plannen digitaal en stuur ik deze digitaal toe. In de basis zijn mijn indelingsplannen 2D en lever ik in het plan ook extra 2D visualisatie aan. Mocht je het plan liever in 3D willen laten ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook. Zie de tarieven daarvoor verderop op deze pagina.

Inkoop

Is het plan helemaal naar je zin en kun je niet meer wachten om de ideeën werkelijkheid te laten worden? Dan ga ik voor je aan de slag met de inkoop van de meubels & materialen.

Realisatie interieuradvies

Uiteraard kun je de verdere realisatie van de plannen zelf uit (laten) voeren. Die keuze is aan jou. Mocht je dat willen, dan kan ik ook een stukje projectbegeleiding op mij nemen.  

Ik kom graag nog eens langs om je nieuwe interieur te bewonderen en om mooie foto’s te maken.

interieuradvies grada interior
interieurstyling kleuren GRADA interior
Interieuradvies

door Grada


Ben je op zoek naar uniek en persoonlijk interieuradvies dat echt bij jou past? Mijn aanpak is niet alleen gericht op het creëren van een mooie ruimte, maar ook op het realiseren van een huis waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Door mijn ervaring en oog voor detail bied ik interieuradvies dat verder gaat dan alleen esthetiek; het is mijn doel om een plek te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Elk interieuradvies begint met een gesprek waarin jij mij vertelt wat je anders zou willen zien en wat je voor ogen hebt.

Of het nu gaat om een kleine touch-up of een grote metamorfose, ik zorg voor een plan dat balans brengt in elke kamer.

Dus, heb je behoefte aan een kleine upgrade, een andere sfeer of een compleet nieuw interieur? Neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend interieuradvies-gesprek.