kinderkamer stylist

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van de kinderkamer(s)? Als kinderkamer stylist help je daar uiteraard graag bij. Dat kan op verschillende manieren. Uiteraard ga ik graag voor je aan de slag voor een exclusief kinderkamer ontwerp. Laat je liever jouw eigen creativiteit de vrije loop, dan kun je met behulp van mijn e-guide (samen met je kind) een prachtige slaapkamer ontwerpen. Perfect voor ouders die een originele en unieke look voor de kinder- of babykamer willen, zonder direct een kinderkamer stylist in te moeten huren.

Doorloop de modules, mix & match, kies je favoriete combinaties en kom stap voor stap tot het ontwerp van jullie dromen. Simpel en ook ontzettend leuk om samen met je kind te doen.

Wat kan ik als kinderkamer stylist voor jou betekenen?

Naast de ontwerpen die ik maak voor woonkamer, slaapkamers en badkamers krijg ik gelukkig ook geregeld de vraag om mee te denken voor een ontwerp voor de kinderkamer. Yes! Dat vind ik heel leuk! Van baby’s tot tieners, ik pas mijn ontwerp aan op de leeftijd, interesses en persoonlijkheid van elk kind. 
Mijn doel is om een omgeving te creëren die stimulerend is, maar ook rustgevend en functioneel.

Elke familie en elke kamer is uniek. Daarnaast raak ook ik steeds weer geïnspireerd om bijzondere plekjes te ontwerpen. Allereerst luister ik tijdens de intake (op locatie) naar jullie wensen, behoeften en ideeën. Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van een stijlplan (ook wel een moodboard genoemd) dat bij de besproken wensen en de persoonlijkheid van je kind aansluit.
Uiteraard met een GRADA interior “sausje”.

Zie hieronder een kleine impressie van twee onderdelen uit het plan. Bij deze opdracht wilden de ouders hun twee zoontjes zoveel mogelijk speelruimte en een knusse slaapbeleving geven. Er was geen budget voor maatwerk dus gingen we voor toffe IKEA hacks om een mooie dubbele hoogslaper constructie te maken waaronder kleding kan worden opgeborgen en ook een knus speelhoekje “verstopt” zit. We kozen ook een supertof behang om de kamer extra speciaal te maken. 

kinderkamer stylist

Impressie inhoud interieurplan voor de kinderkamer

Het verdere proces

Het stijlplan presenteer ik, inclusief de eerste ideeën en materialen bij jullie thuis. Het zou leuk zijn als je zoon of dochter daar ook bij aanwezig kan zijn! Dit is het eerste feedback moment. Wanneer jullie enthousiast zijn over het besproken stijlplan en de eerste ideeën, ga ik aan de slag met de uitwerking van het verdere plan. Hierin komen de volgende onderdelen aan bod: 

Indeling, kleurgebruik, spelen & rusten, meubelplan & accessoires, raambekleding en verlichting.  

Ik help jullie bij het kiezen van de juiste meubels, kleuren, stoffen en decoraties die passen bij het stijlplan. Van beddengoed tot verlichting en van behang tot mooie en praktische meubels, elk element wordt zorgvuldig gekozen om een samenhangende en harmonieuze sfeer te creëren.

Mijn doel is om niet alleen een prachtige kinderkamer te creëren, maar ook een ruimte waar je kind zich veilig, gelukkig en geïnspireerd voelt om te groeien en te spelen. Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij je helpen bij het realiseren van de droomkamer van je kleintje!

Mocht je toch liever zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van de kinderkamer, maak daarbij dan gebruik van mijn DIY Kinderkamer e-guide. Daarmee kun je stap voor stap zelf die droomkamer gaan realiseren!