Moet je echt eens wat mee doen!

Als kind decoreerde ik met karton en stof zelf mijn poppen- en barbiehuizen. Mijn drang tot creativiteit in huis is eigenlijk alleen maar groter geworden. Na een carrière in Human Resources besloot ik in 2021 pas echt iets met deze passie te gaan doen.  Ik volgde een inspirerend en intensief coachingstraject op het gebied van interieur en sprong in het diepe. GRADA interior was een feit en heb ik al een heel aantal mooie projecten mogen afronden. 

Ik help ook jou graag met je interieurvragen en-uitdagingen. Door het bedenken van slimme indelingen, het gebruik van mooie materialen en het samenstellen van harmonieuze kleurencombinaties met een pop of color, streef ik steeds weer een uniek en eigen interieurontwerp na.

Neem gerust contact met me op via de contact button rechts onderaan de pagina of stuur mij een appje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we hoe ik je kan helpen!

 

 

 

 

 

 

what i love

Ik vind het belangrijk dat je echt kunt leven in je huis, dat je je er thuis voelt. Daarom is het voor mij zo belangrijk om goed aan te kunnen voelen waar jij naar op zoek bent. Ik creëer harmonie. Een basis met rustige kleuren en als het even kan een toefje stijlvolle kleur. Hoe fijn is het wanneer je thuiskomt en denkt – ja, wat een heerlijke plek heb ik toch!

Ik maak graag gebruik van materialen die je niet in ieder interieur terug ziet komen en ik word ontzettend blij wanneer ik items met een verhaal kan gebruiken. Uiteraard ontbreken de items die voor jou persoonlijk belangrijk zijn ook niet.