Grada's interieurblog

| INTERIOR PROJECTS | DIY | UPCYCLING | INSPIRATION |

Interieurblog

Mijn interieurblog

Hi! Ik ben Grada, het gezicht achter GRADA interior. In mijn interieurblog neem ik je mee in mijn wereld op het gebied van interieur. Van interieurprojecten bij klanten én bij mij thuis tot DIY-avonturen en tips. Ook deel ik in dit interieurblog meer over upcycling en mijn speurtochten naar pareltjes in kringloopwinkels. Eigenlijk gewoon alles waarvan ik denk dat leuk is om met jou te delen!

Liefs Grada

INTERIEURBLOG

met tips, inspiratie & ideeën

Hallo daar! Of je nu een interieurfanaat bent, of net begint met het gezelliger maken van je eerste eigen plek, hier zit je goed!
Dit interieurblog is namelijk voor iedereen die op zoek is naar tips, inspiratie en creatieve ideeën op het gebied van interieur.

In mijn interieurblog deel ik eigenlijk zo’n beetje alles wat mij bezighoudt en wat ik tegenkom als interieurontwerper, dus wat dat precies gaat worden is ook voor mij een verrassing. Er zijn wel een aantal onderwerpen waar ik graag over schrijf. Bijvoorbeeld:

Interieurinspiratie

Laat je inspireren door foto’s van schitterend ingerichte ruimtes, van explosief kleurrijke woonkamers tot kinderkamers die zo uit een sprookjesboek lijken te komen. Ik laat je de pareltjes zien die ik opduikel in de designwereld en geef je tips hoe je die, zelfs op mini-schaal, thuis kunt toepassen.

diy-interieurprojecten

Van het maken van je eigen wanddecoraties tot het herstofferen van vintage meubelstukken, of het pimpen van Ikea-meubels: er zijn genoeg projecten die je zelf kunt uitproberen, zelfs als je nog geen DYI-held bent. Ik vind het leuk om je in dit interieurblog te laten zien hoe je dat doet.

tips voor het upcyclen van meubels

In mijn interieurblog laat ik zien hoe je oude meubels nieuw leven inblaast. Upcyclen is niet alleen goed voor het milieu, maar het geeft ook karakter aan je huis.

advies over kleurgebruik

Kleur kan een enorme impact hebben op hoe een ruimte aanvoelt. Ik geef tips over hoe je kleuren kunt kiezen en combineren.
Juist ook door soms een niet-zo-standaard richting in te slaan.

TIPS VOOR HET inrichten van specifieke ruimtes

Van de kinderkamer tot de eetkamer; elke ruimte heeft zijn eigen charme, uitdagingen en mogelijkheden. Ik help je met slimme, praktische en mooie oplossingen.

interieurprojecten bij klanten

Ik neem je in dit blog ook mee achter de schermen bij mijn eigen interieurprojecten. Van grootse make-overs die we van tevoren tot in de puntjes plannen, tot die kleine aanpassingen die ik spontaan doe ik mijn eigen huis.

Dit blog is dus voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurdesign, van studenten die hun eerste appartement inrichten tot huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe look. Of je nu een klein budget hebt of een luxe makeover aan het plannen bent, je vindt hier inspiratie om jouw droomplek te creëren.

Blijf je graag op de hoogte?

Wil je geen enkele DIY-tip missen? Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes op dit interieurblog? Schrijf je dan in via de footer.