Interieurstylist

WERKWIJZE & PRIJZEN

Welkom bij GRADA Interior, waar je op het juiste adres bent wanneer je op zoek bent naar een uniek interieurontwerp. Een interieurstylist kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren, meubels, verlichting en accessoires voor je ruimtes. Ik help je bij het creëren van een praktische ruimte, zodat comfort en styling samen komen in een verrassend eindresultaat.

Interieurstylist inhuren?

Als interieurstylist geef ik advies over de inrichting van verschillende ruimtes in huis, kantoor en horeca. Ik sta ook voor je klaar om aan praktische oplossingen te denken. Het oog wil natuurlijk wat, maar comfort is minstens zo belangrijk!

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we wat ik voor je betekenen. Ik luister naar je wensen en uitdagingen binnen je huidige interieur. Hopelijk is dat het begin van onze samenwerking en mag ik op basis van jouw wensen een mooi plan uitwerken.

Neem contact op

Interieurontwerp interieur design amsterdam

Wat doet een interieurstylist?

Als interieurstylist help ik mijn klanten hun persoonlijke stijl en visie tot leven te brengen in hun huizen. Mijn taak is ervoor te zorgen dat de ruimtes die ik ontwerp niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel worden ingericht. Ik begin elk project met het leren kennen van mijn klanten en het begrijpen van hun behoeften en voorkeuren. Daarna maak ik een ontwerpplan dat hun stijl integreert, terwijl ook rekening gehouden wordt met eventuele functionele problemen van de ruimte.

Een van de meest inspirerende aspecten van mijn werk is het zien van de transformatie die plaatsvindt in een ruimte nadat deze geheel naar wens is ontworpen. Een ruimte die eerder benauwd en onaangenaam aanvoelde, kan een prachtige en welkome plek worden met de juiste designelementen. Als ervaren woonstylist sta ik graag voor je klaar.

Waarom kiezen voor GRADA Interior?

Je ontvangt een origineel advies op basis van jouw persoonlijke wensen;

Het liefst met een moderne knipoog naar het verleden;

Mijn passie voor interieur, materialen en kleur steek ik niet onder stoelen of banken; 

Ik betrek je bij het gehele proces, die persoonlijke benadering zie je ook terug in het interieur.

Styling advies huis

Sta je op het punt om te verhuizen? Wil je jouw woning voorzien van een frisse restyling? Of
wil je eens een totaal nieuwe weg inslaan met je interieur? Als interieurstylist aan huis
kom ik graag bij je langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is in jouw interieur. De passie die ik heb voor interieurontwerp breng ik graag op je over.

Een advies door GRADA interior betekent een interieurontwerp met een unieke twist. Een
interieur waar je je helemaal in thuis zult voelen. Ik ga graag voor je aan de slag!

INTAKE * INDELING * STIJLPLAN KLEUREN & MATERIALEN VERLICHTING * 2D VISUALISATIES MEUBELPLAN & ACCESSOIRES