Interieurstylist

GRADA interior

Welkom bij GRADA Interior, waar je op het juiste adres bent wanneer je op zoek bent naar een uniek interieurontwerp. Een interieurstylist kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren, meubels, verlichting en accessoires voor je ruimtes. Ik help je bij het creëren van een prachtige en praktische ruimte, zodat comfort en styling samen komen in een verrassend eindresultaat.

Interieurstylist inhuren?

Je kunt mij inhuren voor advies over de inrichting van verschillende ruimtes in huis, kantoor en horeca. Ik ben dol op uitdagende interieurprojecten. Naast dat het het er prachtig uit moet gaan zien, denk ik ook aan de praktische oplossingen.

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we wat ik voor je betekenen. Ik luister naar je wensen en uitdagingen binnen je huidige interieur. Hopelijk is dat het begin van onze samenwerking en mag ik op basis van jouw wensen een mooi plan uitwerken.

Interieurontwerp interieur design amsterdam

Waarom kiezen voor GRADA interior?

Je ontvangt een origineel advies op basis van jouw persoonlijke wensen;

Het liefst met een moderne knipoog naar het verleden;

Mijn passie voor interieur, materialen en kleur steek ik niet onder stoelen of banken; 

Ik betrek je bij het gehele proces, die persoonlijke benadering zie je ook terug in het interieur.

Styling advies voor je huis

Heb je een wat kleinere woonuitdaging? Misschien ben je net klaar met verbouwen en ben je tevreden over de basis, maar mist er toch nog wat sfeer en aankleding? Is dat ene hoekje een doorn in je oog en lukt het niet om rust te creeëren omdat je te weinig opbergruimte hebt? Ook bij dit soort uitdagingen kan ik je helpen. Neem dan zeker contact met mij op om te zien wat ik voor je kan doen! 

INTAKE * INDELING * STIJLPLAN KLEUREN & MATERIALEN VERLICHTING * 2D VISUALISATIES MEUBELPLAN & ACCESSOIRES